Tuesday, March 22, 2011

Streets of Melaka

Salam,

Aku pun tak tau nak sumbat apa dlm blog ni. Godek2 file, last2 upload la gmbr2 yg pernah aku shoot kat Jonker Walk, Melaka. Kalau nak diikutkan, masa mula2 dulu, mmg tiap2 minggu aku ke sini. Biasa la, baru lagi kan, nak belajar setting night shoot ni bkn senang, nak ke kelas fotografi, mana nak cari duit ratus2... so try and error je la. Bagi aku, kalau dah minat, tak kira susah mcm mn pun, mesti try jugak sampai dapat... sebab minat kan..

So folks, ni antara so called "Street Photography" aku sekitar Jonker Walk, Melaka, Malaysia

imjlb

Parking

tanglung | Jonker Walk, Malaysia

Basking | Jonker Walk, Malaysia

Jonker Walk, Malaysia

Jonker Walk, Malaysia

Monk | Jonker Walk, Malaysia

celebration | Jonker Walk, Malaysia

perfume | Jonker Walk, Malaysia

Polis | Jonker Walk, Malaysia

dudes | Jonker Walk, Malaysia

xdgybwe

Deli | Jonker Walk, Malaysia

ert

E | Jonker Walk, Malaysia

thfdh

Jonker Walk, Malaysia


4 comments:

aeshly said...

series cm kenal pakcik yg nyanyi tu. rsenye dulu die nyanyi kt bukit saint paul je?

azim idris said...

aah, dia mmg buskers area melaka...

adek dah besar said...

jam kuning jonker walks...

azim idris said...

hahahaha, harun... jam kuning.. haaa nampak?!