Wednesday, August 24, 2011

Whats up doc?

I bought myself a new shoes, well I got it from bundle actually

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

*why Doc Martens? Its personal, I just dont wear colourful New Balance and loafer shoes.
Im not a freakin groupie trendy and I dont wear colourful Oakley -,,-
but why? I just dont

7 comments:

jer deepcorepurple said...

nice bro. live and loud. haha gua baru ingt nk rembat satu.lambat. haha xpe.gua cari kasut laen.

Azim Idris said...

ni pun dah byk bundle aku survey, byk jual yg boot command, susah nak cr yg office wear mcm ni. nasib jumpa saiz aku. terus angkat.

jer deepcorepurple said...

mmg susah la nak jumpe d.m lowcut bro. aku xangkat lg sebab xjumpe.manjang jumpe boot je.kalu tak mesti aku dah sarung.hehe ni kau dah beli,segan lak aku nk beli sama. aku pakai jack purcell lama aku jelah.hahaha

Azim Idris said...

benda mcm ni mmg kena pegi bundle yg selected item stock, kalau nak, meh dtg buntil ttdi, bersepah. brg brg lain pun byk

jer deepcorepurple said...

shah alam kan buntil ttdi tu?

Azim Idris said...

aah, ttdi jaya shah alam. kat area rmh sewa lama aku. barang barang rare suma ada situ. last aku g tjumpa moon (bittersweet) kat situ. hambikk, nasib kawal emosi nak mintak sain. ha3

jer deepcorepurple said...

hahaha okay2 nanti aku sampai sana aku roger.