Wednesday, September 14, 2011

MASiF 2011

Salaam,
semalam aku sempat berjumpa dengan abg zizi (Warnaiman) dengan geng seangkatan dari Terengganu dekat Chow Kit, dorang baru lepas set up 3 piece artwork abg zizi yang terpilih untuk exhibition Music, Arts, Style and International Festival (MASiF 2011) dekat Galeri Petronas, KLCC.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Haa nampak? aku di nombor 29, antara yang terawal datang. ecececeh.
Photobucket

Photobucket

Photobucket
posing seketul satu
Photobucket
aku gerak sana dengan Wady dan Daniel, gang photog dari Terengganu.
Photobucket

Gambar tak berapa nak ramai sebab petang semalam hujan, tak sempat nak borak panjang dengan yang lain lain. Kat dalam exhibition tu pun sebenarnya tak boleh bawak kamera, tapi pandai pandailah.

Artwork yang terpilih ni bukan calang calang punya orang, semua tahap profesional/senior dalam genre masing masing. Antara nama lain yang ada - Amri Ginang,

Rugi korang tak pergi usha event ini

3 comments:

zahirlunatik said...

sumpah cantik gambar kau!

Azim Idris said...

ceh, cap cap ayam je ni.

jer deepcorepurple said...

nice event bro. gambaq ang tu yg rare tu.hahaha